Čerstvá vítězka prestižní soutěže Miss World Tourism Karolína Gorylová objevila sílu molekulárního vodíku. V rozhovoru prozradila, jaké byly její první krůčky v modelingu, jak zvládá náročnou přípravu na soutěže, co pro ni znamenalo stát se královnou krásy na světové úrovni i proč zařadila molekulární vodík do svého života.

Karolíno, jak jste se dostala k modelingu? Co vás inspirovalo, abyste se stala modelkou? Měla jste nějaké mentory nebo vzory?
Modelingu jsem se začala věnovat v červenci 2022, kdy mě má známá doporučila do soutěže Miss International Summer, kterou jsem vyhrála. Tím se mi otevřely dveře a nabídky začaly proudit. Rozhodla jsem se stát modelkou, protože mě móda a svět modelingového průmyslu vždy fascinovaly. Od dětství jsem sledovala módní přehlídky a časopisy plné krásných modelek a chtěla jsem být toho součástí. Navíc, modeling mi umožňuje poznávat nové lidi a cestovat na různá místa, což je pro mě další příjemný aspekt této profese. Celkově mě na modelingu přitahuje jeho dynamika a neustálý vývoj.

Jak zvládáte tlak a očekávání, které přicházejí s modelingem a dobou sociálních sítí?
Snažím se adaptovat na tuto sociální dobu, důležité je ukazovat i reálný svět, jelikož sociální sítě jsou dnes vnímány jako podstatná část, která určuje postavení ve společnosti. Problémem sociálních sítí je hlavně to, že každý si na nich může vybrat, jaký status ve společnosti si sám určí, a jak má na něj být nahlíženo. Často jsou to ale pouhé iluze. Já se snažím skrz své sociální sítě ukázat kladné i záporné stránky mé práce, abych byla autentická vůči mým sledujícím.

Jak vlastně vedla vaše cesta do soutěže Miss Tourism World? Vždycky jsem si myslela, že na takové soutěže jezdí pouze vítězky Miss ČR, ale vy jste v této soutěži zatím ani nebyla. Je to tak?
Mou úspěšnou cestu má na starosti agentura Black&White productions, která má na soutěž Miss Tourism World licenci. Majitelka agentury paní Ficelová pořádá soutěž Miss Tourism World Czech Republic. Výherkyně později letí na finále světové soutěže do Číny.

Jaké byly největší výzvy, kterým jste musela během soutěže čelit? Jaká je atmosféra mezi soutěžícími? Je tam více rivality nebo přátelství?
Mohu s hrdostí prohlásit, že jsem z Číny odjela s přátelstvím na celý život. Takovou atmosféru by si každý na světové soutěži přál, nebyly jsme rivalky, byly jsme kamarádky a všechny jsme se podporovaly a těšily se z úspěchu ostatních.

Co pro vás znamenalo stát se vítězkou Miss Tourism World?
Vítězství mi dodalo primárně odvahu a znamená pro mě jít si dál za svými sny. Věřím, že když si člověk něco přeje a dá do svého snu veškerou energii, celý vesmír se spojí, aby to mohl uskutečnit.

K modelingu patří štíhlá zdravá postava. Jakým způsobem si udržujete svůj zdravý životní styl? Máte nějaké specifické denní rutiny?
Důležitá je hydratace. Piji denně dostatečné množství vody, užívám doplňky stravy. 5x týdně si vyhrazuji čas na sport a každý večer se snažím udělat si malou procházku. Pravidelně podstupuji maderoterapie, lymfatické masáže a různé procedury.

Jaký je váš přístup k stravování? Dodržujete nějaké speciální diety nebo jídelníček?
Říká se, že strava je 70% úspěchu. Denně dbám o dostatečný příjem bílkovin, jinak se stravuji intuitivně a omezuji jednoduché cukry. Snažím se nejíst po 19h a poslední jídlo dne se mi vždy skládá z masa a zeleniny.

Stala jste se ambasadorkou společnosti H2 World. Kdy jste poprvé slyšela o účincích Molekulárního vodíku?
O účincích Molekulárního vodíku jsem se dozvěděla čistě náhodou, když jsem dorazila do Ajny Dental na dentální hygienu k paní Velecké a zmínila jsem se, že cítím, že nejspíš budu nemocná a laicky na mě něco leze. Paní Velecká mi doporučila inhalaci molekulárním vodíkem se slovy, že mi to pomůže a měla pravdu. Poté jsem se o Molekulární vodík začala zajímat a stala jsem se ambasadorkou společnosti H2 World.

Jak chcete Molekulární vodík začlenit do svého života?
Již dnes bych si bez něj nedokázala představit ani den, stal se součástí mé denní rutiny. Při jakémkoliv tréninku piji H2 Premium vodíkovou vodu a užívám doplňky stravy H2 World. Dodávají mi energii, a dokonce při studiu se dokážu více soustředit. Je to zázrak!