Investiční skupina H2 Invest, dceřiná společnost H2 Global Group, připravuje na podzim dvě exkluzivní setkání pro své investory i pro ty, kteří mají zájem dozvědět se více o vodíkových technologiích a jejich investičním potenciálu.

První setkání proběhne 23. října 2024 v Olomouci, v hotelu Nutrendworld, a druhé bude následovat 6. listopadu 2024. Akce nabídnou nejen příležitost k diskusi o současných projektech a směřování společnosti, ale také prostor pro networking a diagnostiku těla pod odborným vedením.

Program akcí:

16:00–19:00 – Zahájení, uvítání hostů, raut a networking

19:00–21:00 – Diskuse a diagnostika těla

Na co se můžete těšit:
Setkání přinese rekapitulaci projektů H2 Global Group, nastíní plány na budoucí vývoj vodíkových technologií a investičních příležitostí v této dynamicky rostoucí oblasti.

O budoucnosti vodíkových technologií a investic budou hovořit významní představitelé společnosti:

Prof. Shigeo Ohta, Ph.D. – Víceprezident pro výzkum, vývoj a vzdělávání

Pharm. Dr. Milan Krajíček – Víceprezident pro výzkum, vývoj a výrobu

David Maršálek – Prezident společnosti H2 Global Group

RNDr. Viktória Procházková, MBA – CEO společnosti H2 Global Group

Mgr. Martin Frais – Ředitel Molecular HydroGEN Investment Group

Celou akcí bude provázet zkušený moderátor Aleš Valenta, který je zároveň viceprezidentem společnosti pro PR a Marketing.

Setkání pro investory a zájemce o vodíkové technologie
Akce je určena pro současné investory skupiny H2 Global Group, ale i pro nové investory či pro ty, kteří chtějí získat hlubší vhled do světa vodíkových technologií, jejich vývoje a potenciálu pro budoucí investice.

Vodíkové technologie jsou na vzestupu a nabízejí široké možnosti využití nejen v oblasti zdravotnictví, ale i v průmyslu a dalších odvětvích. H2 Global Group v čele s týmem špičkových odborníků neustále rozvíjí inovace v této oblasti, což zaručuje velký potenciál pro budoucí růst.

Tato setkání nabídnou jedinečnou příležitost seznámit se s nejnovějšími projekty, budoucími plány a zázemím firmy, která mění podobu vodíkových technologií.

Připojte se a staňte se součástí inovativní budoucnosti!