Lázně Teplice nad Bečvou chystají oblíbenou akci pro milovníky pohybu a zdravého životního stylu. Ve spolupráci se společností H2 World Health&Beauty jakožto generálním partnerem oslaví vstup do 471. lázeňské sezóny a lázeňský běh, který se bude konat v těchto historických lázních v sobotu 18. května 2024.

Od brzkých ranních hodin se na účastníky této jedinečné události bude těšit bohatý program. Registrace účastníků běhu začne již od 8:00 ráno, přičemž běžci budou moci vybírat ze čtyř různých tratí, které se pohybují od 4 km až po náročných 25 km. Závod H2 WORLD bečvaRUN na 12 kilometrů je plánovaný na 12 hodin a ti nejrychlejší budou oceněni balíčky doplňků stravy H2 World Health&Beauty ve 13:40 hodin.  

Otevírání lázeňské sezóny však nenabídne pouze sportovní výzvu, ale také bohatý doprovodný program pro celou rodinu. Návštěvníci se mohou těšit na řemeslné stánky, občerstvení, skákací hrad, hry a zábavu pro děti, malování na obličej, ukázky psích agility, techniky Armády ČR a Hasičského záchranného sboru, taneční a hudební vystoupení.

Mezi vystavovateli nebude chybět ani generální partner H2 World Health&Beauty. “Pro návštěvníky jsme si připravili stánek, ve kterém bude možnost vyzkoušet si na vlastní kůži účinky molekulárního vodíku z našich generátorů H2 Medical Technologies. Bude možné si  také koupit plechovky vodíkové vody nebo naše doplňky stravy, které podporují přirozenou tvorbu vodíku v těle,” říká event manažerka společnosti Kristýna Gabalcová a dodává, že nezapomíná ani na děti. "Pro malé návštěvníky máme přichystané vodíkové balónky!”

Vrcholem celé akce bude odpolední vystoupení legendárního Jiřího Pavlici a jeho skupiny HRADIŠŤAN od 16:15 hodin, které určitě zahřeje srdce všech návštěvníků.

"Partnerská spolupráce s Lázněmi Teplice nad Bečvou je pro nás velkým potěšením a na tuto událost se každoročně velmi těšíme," říká David Maršálek, prezident skupiny H2 Global Group. "Jako občasný běžec jsem nadšený, že se mohu zúčastnit tohoto běhu. Studie ukazují, že molekulární vodík může pomoci nejen při svalové únavě, ale také zlepšit výkonnost. Takže doufám, že překonám svůj vlastní rekord," dodává s úsměvem.

Nezapomeňte si rezervovat čas v kalendáři na sobotu 18. května 2024.Přijďte se zúčastnit této jedinečné akce, která spojuje pohyb, zdraví a zábavu pro celou rodinu.