Ostravská společnost H2 Global Group, specializující se na produkty a služby s molekulárním vodíkem v oblasti medicíny, sportu, zemědělství a chovatelství, zaujala roli jednoho z hlavních partnerů inspirativní konference Cesty na vrchol, která se konala 20. ledna v Ostravě v aule Gong.

Vodíková voda byla jednoznačně hlavním drinkem během odpoledne, kdy se v Ostravském Gongu známé a velmi úspěšné osobnosti otevřeně podělily o syrové pravdy týkající se kariéry, podnikání a ceny jejich know-how. Rytmus, Leoš Mareš, Ondřej Novotný, Zbyněk Irgl, Erika Eliášová nebo Petr Bílek hovořili o tom, co je v jejich práci pohání k pokračování a jaké mají vize.

Jedním z tahounů programu konference byl uznávaný rapper Rytmus. Foto: Cesty na vrchol

Během přestávek měli účastníci konference možnost osobně zažít účinky molekulárního vodíku – od inhalace až po ochutnávku H2 Premium vodíkové vody. Ve stánku společnosti H2 Global Group mohli vidět všechny přístroje na výrobu molekulárního vodíku – generátory vodíku od malých vodíkových lahví až to profesionální výkonné přístroje typu H2 NanoTech Generátor, který vytváří nanobubliny nebo první české vodíkové kolo H2 Bike.

Účastníci konference měli možnost prohlédnout si také první české vodíkové kolo H2 Bike. Foto zdroj: Cesty na vrchol

Zájem o tuto moderní téma v oblasti medicíny byl výrazný. Molekulární vodík je stále trochu tajemný, ale jeho protizánětlivé účinky, podpora regenerace a vysoká antioxidantní schopnost přitahují notnou dávku pozornosti.

Cesty na vrchol – Šest životních příběhů dohromady
Cesty na vrchol nabídly účastníkům den unikátních přednášek od známých osobností. Akce představila šest známých řečníků, jejichž příběhy, vzestupy a pády nikdy předtím nezazněly. Účastníci získali rozhled, rady a inspiraci pro hledání vlastní cesty v různých sférách života. Cesty na vrchol přinesly nejen hodnotné informace, ale také podnět k osobnímu rozvoji a objevování nových možností. Akci zakončila afterparty s Leošem Marešem.

Vodíkové produkty H2 Pharm byly pro účastníky velkou zajímavostí. Foto zdroj: Cesty na vrchol