Společnost H2 World Health & Beauty Company vás srdečně zve na Festival Evolution ( www.festivalevolution.cz ), který proběhne o víkendu 16. až 18. září 2022 na Výstavišti v Praze Holešovicích. H2 World Health & Beauty Company tu bude prezentovat své unikátní produkty a služby založené na využití Molekulárního Vodíku®. Ty pomáhají stále více lidem v mnoha zdravotních ohledech. Blahodárné působení produktů na bázi Molekulárního Vodíku® si tu budete moci sami na sobě vyzkoušet!

Kdo zná minulé ročníky Festivalu Evolution, ví, že je to skvělé místo, kde pod jednou střechou sežene vše, co jakkoliv souvisí se zdravým životním stylem. Na své si zde přijdete, ať vyrazíte za inspirací, za dobrým jídlem nebo za nákupy.

Najdete zde například produkty pro posílení vitality a imunity, léčebné produkty, výrobky zdravé výživy, potraviny v bio kvalitě, přírodní kosmetiku a oděvy z přírodních materiálů, ekologické produkty do domácnosti... Součástí festivalu jsou i novinky z oblasti osobního rozvoje jedince nebo témata, která vám umožní nahlédnout do duchovních sfér mimo každodenní realitu.

Čekají vás také inspirativní přednášky z oblasti zdraví (kupříkladu celostní medicíny), udržitelnosti, alternativní medicíny, osobního rozvoje, ale i pohybové workshopy, ukázkové lekce nebo konzultace a osobní poradenství. Na Výstaviště zavítají rovněž koučové, kteří vám poradí, jak na sobě pracovat nebo jak aktivovat svůj talent.

 

Zdroj: Festival Evolution, upraveno H2 TIMES

Fotografie: Festival Evolution