Výstavní stánek společnosti H2 WORLD HEALTH & BEAUTY COMPANY na pražském Festivalu Evolution ( www.festivalevolution.cz ) patřil k těm největším. A hlavně – přitáhl mimořádnou pozornost spousty návštěvníků. Byl totiž atraktivní dvojnásob. Jednak si tu lidé mohli sami na sobě přímo otestovat různé způsoby působení blahodárného molekulárního vodíku® a jednak tu získali podrobné informace o nové emisi čtyřletých dluhopisů do molekulárního vodíku s velmi lákavým fixním výnosem 12 % ročně a pravidelnou měsíční výplatou úroků (o nové emisi společností H2 Pharm a H2 Medical Technologies více zde: www.h2investment.group ).

Tradiční pražský Festival Evolution se uskutečnil 16. až 18. září 2022 na Výstavišti v Holešovicích. Jeho hlavními tématy byly zdravý životní styl včetně zdravých potravin, nápojů a potravinových doplňků, alternativní, celostní a čínská medicína, esoterika, ekologie, přírodní kosmetika, oděvy z přírodních materiálů a služby v oblasti osobního rozvoje jedince.

Produkty společnosti H2 WORLD HEALTH & BEAUTY COMPANY určené pro inhalaci molekulárního vodíku, pití vody obohacené o molekulární vodík, užívání vodíkových tablet nebo třeba „brýle“ pro aplikaci molekulárního vodíku do očí se na festivalu těšily značnému zájmu lidí všech generací.

V průběhu Festivalu Evolution jsme také v celém výstavním areálu oslovili postupně celkem 100 náhodně vybraných návštěvníků těmito dvěma otázkami: Znáte molekulární vodík a jeho pozitivní účinky na zdraví a krásu? Používáte sami osobně nějaké výrobky na bázi molekulárního vodíku? 35 námi oslovených lidí molekulární vodík ještě vůbec neznalo, ale 65 lidí ano. Z nich 22 lidí produkty s molekulárním vodíkem používá – nejčastěji jde o tablety H2 FORTE, H2 Immunity DRINK a H2 Dent Care. Ostatní mají dobré zkušenosti například s inhalátorem či vodíkovou vodou.

 

Fotografie: Petr Hušek a Festival Evolution