Zuzana Boháčová, hlavní manažerka festivalu ze společnosti Černá louka, nám na festivalu řekla: „První ročníky festivalu ZDRAVÍ A DUŠE byly více zaměřené na esoteriku a východní duchovní praktiky a cvičení, například i celé rozestavění výstavních stánků bylo založené na konceptu feng-šuej. Od roku 2018 se však náš festival rozšířil o nabídku kvalitních produktů a služeb, napomáhajících léčbě různých nemocí a podporujících pevné fyzické zdraví člověka. Proto jsme rádi, že tu vystavuje a prezentuje se společnost H2 WORLD HEALTH & BEAUTY COMPANY, která nabízí blahodárný molekulární vodík. Já osobně produkty s molekulárním vodíkem používám, molekulární vodík je podle mého názoru převratný objev. A mimochodem – od té doby, co se molekulární vodík stal součástí mé životosprávy, nepotřebuji ke svému ´fungování´ kofein.

Na festivalu měla velký úspěch i přednáška Miroslava Řehulka, obchodního ředitele H2 WORLD HEALTH & BEAUTY COMPANY, spojená s následnou diskusí. Konala se v sále Harmonie a její název zněl „Používám vodík každý den“. Kromě vlastních zkušeností s molekulárním vodíkem Miroslav Řehulek mimo jiné konstatoval: "Dosavadní výzkumy i praktické zkušenosti ukazují, že terapeutický rozsah molekulárního vodíku bude podstatně širší, než dosud víme. Velmi věřím v prospěšnost vodíku jak v ovlivňování a nápravě negativně působících intrabuněčných procesů, tak také v oblasti prevence vzniku degenerativních procesů v buňkách."

Na festivalu jsme také hovořili s paní Evou Hrindovou, která je dlouholetou spolupracovnicí firmy Naděje z moravské vsi Brodek u Konice. Firma Naděje, kterou založila známá bylinkářka Jarmila Podhorná, se specializuje na výrobu bylinných tinktur a také tinktur z pupenů rostlin, stromů a keřů (gemmoterapie). Paní Hrindová nám řekla: „Firma Naděje nově spolupracuje se společností H2 WORLD HEALTH & BEAUTY COMPANY. Bylinná léčba je založena na očistě organismu od bakterií, virů a dalších nežádoucích látek, a tak se molekulární vodík jeví jako dobrý a účinný doplněk našich bylinek. Navíc má tu jedinečnou schopnost, že vyčistí organismus do nejmenší buňky. Molekulární vodík nabízíme našim klientům v rámci našeho relaxačního a zdravotního Centra Naděje – při regeneraci lidí po různých onemocněních i v rámci prevence.

Text a fotografie: Petr Hušek

Oficiální stránky festivalu: www.zdravi-duse.cz