Společnost H2 World Health & Beauty Company vás zve na populární veletrh FOR BEAUTY www.veletrhkosmetiky.cz/navstevnik ), který se uskuteční 7. a 8. října 2022 na Výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Na výstavním stánku H2 World Health & Beauty Company se budete moci detailně seznámit s jedinečnými produkty založenými na využití Molekulárního Vodíku®. Ty napomáhají nejen lidskému zdraví, ale v mnoha skutečně zázračných ohledech i kráse – například opravdu zdravé a nádherné, půvabné pleti. Na tomto stánku se budete moci osobně seznámit i s naší superhrdinkou – Selfienity! Ta pro vás navíc bude mít i malé překvapení…

Veletrh FOR BEAUTY je zaměřen především na kosmetiku, zdraví, kadeřnictví, péči o vlasy, nehtový design a nehtovou modeláž, manikúru, pedikúru, péči o nohy, vybavení salonů a SPA center… Prezentuje také současné trendy v kosmetických oborech, zejména trendy v oblasti „anti-aging“, dermatokosmetice, modelace postavy, wellness, relaxace a zdravého životního stylu jedince obecně.

Součástí veletrhu jsou též přednášky či profesionální soutěže, těšit se můžete například na finále MAKE-UP Mistrovství ČR“, studentskou holičskou soutěž ČR v barberingu Barber Battle Junior“ nebo Mistrovství ČR profesionálních pedikérů Beauty Foot Cup Czech“. 

FOR BEAUTY je dlouholetý profesionální veletrh s mimořádně vysokou návštěvností. Nesmíte tam chybět!

 

Zdroj: ABF, upraveno H2 TIMES

Fotografie: ABF