Kde jinde by mohla naše superhrdinka Selfienity zazářit více než na pražském veletrhu krásy, půvabu a kouzla osobnosti FOR BEAUTY?! Tento mimořádně oblíbený veletrh proběhl 7. a 8. října 2022 na Výstavišti PVA EXPO PRAHA – a Selfienity tu byla za celebritu… U stánku společnosti H2 World Health & Beauty Company vysvětlovala návštěvníkům veletrhu neuvěřitelný potenciál molekulárního vodíku® pro krásu, energii a vitalitu každého člověka. Konkrétně popisovala například „zázračné“ efekty molekulárního vodíku při snaze ženy dosáhnout opravdu krásné, hebké, jemné, dobře hydratované pleti.

Návštěvníci stánku H2 World Health & Beauty Company si mohli také se Selfienity pořídit „selfíčko“ a vyhrát balení H2 Immunity DRINKu.

Zájem o produkty H2 World Health & Beauty Company byl na veletrhu náramný. Lidé si mohli vyzkoušet inhalaci molekulárního vodíku, pít vodu obohacenou o molekulární vodík, seznámit se s užíváním vodíkových tablet či s „brýlemi“ pro aplikaci molekulárního vodíku do očí. Zajímavé například bylo, že inhalovat vodík přišla i žena, která inhalaci poprvé v životě vyzkoušela na stánku H2 World Health & Beauty Company před třemi týdny na Festivalu Evolution. Tam se po několika dvoudenních inhalacích zbavila z velké míry postcovidové dušnosti … a tady, na festivalu FOR BEAUTY, začala po inhalacích vodíku slyšet po letech na pravé ucho.

Veletrhu FOR BEAUTY se zúčastnili také špičkoví čeští kadeřníci, kosmetičky, vizážistky, experti na nehtový design a nehtovou modeláž, manikérky, pedikérky… Hovořili jsme například s Mirkou Sailerovou, majitelkou kosmetického Studia Visage v Roudnici nad Labem a nezávislou kosmetickou poradkyní Mary Kay. Produkty na bázi molekulárního vodíku využívá nejen sama pro sebe, ale uvažuje i o jejich využití pro klientky svého studia. „Mám ráda H2 Immunity DRINK, piji ho pravidelně už měsíc, přivedla mě k němu jedna zákaznice. Přijde mi úžasný. Cítila jsem už po druhém až třetím sáčku tohoto drinku ´nabuzení´ energie. Pomohl mi také při virovém onemocnění a při bolestech v krku,“ řekla nám Mirka Sailerová a dodala: „Vyzkoušela jsem si i inhalátor vodíku, je to skvělá věc, fyzicky prospěšná a duševně povznášející, přemýšlím teď o tom, že bych ho nabízela klientkám při kosmetických procedurách. A víte, co mě také mimoděk napadlo? Nejsem sice psychoterapeut, ale říkám si, že při některých typech psychoterapeutických sezení by mohl být účinek terapií ještě zesílen a zpříjemněn, kdyby klient mohl při terapii inhalovat vodík.“

Fotografie: Daniel Moc