Letošní největší a nejprestižnější evropské setkání lídrů vodíkových technologií je za dveřmi! Již 19. a 20. října 2022 se v německých Brémách uskuteční Hydrogen Technology EXPO Europe 2022 (www.hydrogen-worldexpo.com). Vystavovat a prezentovat své nejnovější vodíkové produkty a vodíková řešení bude přes 350 top inovativních firem z celého světa. Například Linde, Rolls Royce, Siemens, Shell, Atlas Copco, E.ON. A bude mezi nimi i ostravská H2 Global Group se svými unikátními produkty a technologiemi, využívajícími Molekulární Vodík®. Tato jedinečná prezentace praktického využití molekulárního vodíku pro lidské zdraví, krásu, každodenní energii a dlouhověkost bude jistě specialitkou, „třešničkou na dortu“ celého brémského veletrhu, vždyť výstavní stánek H2 Global Group bude uprostřed prezentací firem, které se zaměřují především na využití vodíku v dopravě, energetice, petrochemickém průmyslu, těžkém průmyslu, ocelářství, případně se zabývají vlastní výrobou vodíku.

Naše účast na Hydrogen Technology EXPO Europe má pro naši skupinu jeden hlavní cíl: ukázat, že vodík je nejen ideálním čistým ´zeleným´ zdrojem energie, ale že je také reálnou a jednoduchou cestou ke zdraví a vitalitě jedince, rodiny, národa, celé světové populace a jejich domácích mazlíčků. Na tomto jedinečném vodíkovém EXPO H2 veletrhu v tomto magickém vodíkovém roce 2022 chceme zároveň představit jednu z našich nejnovějších patentovaných vodíkových novinek,“ říká David Maršálek, prezident H2 Global Group.

Redakce H2 TIMES nemůže samozřejmě na Hydrogen Technology EXPO chybět! Do Brém za "velkou reportáží" z tohoto veletrhu pojedeme stylově - vodíkovým automobilem. Konkrétně vozem Hyundai Nexo, který nám na tuto cestu zapůjčila společnost Hyundai Motor Czech. Mimochodem - zástupce firmy Hyundai, Leigh Deissenroth, Senior Engineer z Hyundai Motor Europe Technical Center, bude jedním z hlavních řečníků na brémském veletrhu.

Pro Českou republiku je ctí, že mezi nejvíce inovativními firmami najdeme na veletrhu kromě ostravské společnosti H2 Global Group například také jabloneckou firmu DEVINN (psali jsme o ní zde) či další ostravskou společnost Vítkovce Cylinders.

Fotografie: Hydrogen Technology EXPO Europe