SVĚTOVÁ PREMIÉRA H2 GLOBAL GROUP

Naše redakce pokračuje v sérii reportáží z Hydrogen Technology EXPO Europe 2022. Tentokrát detailnějším pohledem na jednoho z vystavovatelů – H2 Global Group.

Hydrogen EXPO 2022 v německých Brémách skončilo. Na dvoudenní akci se sešli největší „vodíkoví“ hráči, firemní, státní i soukromí. Letošní akce byla největší svého druhu v Evropě, všechny stánky byly vyprodané – a tisíce návštěvníků, odborníků a médií si užily premiérovou výstavu. 
Mezi předními evropskými dodavateli v oblasti průmyslového "zeleného" vodíku se poprvé objevil unikátní stánek společnosti H2 GLOBAL GROUP z České republiky. H2 GLOBAL GROUP je přední molekulárně-vodíkovou společností se zaměřením na zdraví, krásu, wellness, dlouhověkost v mnoha různých oblastech lidského života, a v zemědělství. Společnost nabízí také jedinečnou příležitost investovat do molekulárního vodíku. 


 

Na veletrhu HYDROGEN EXPO 2022 v Brémách představila společnost H2 GLOBAL GROUP ve světové premiéře hned několik svých nových, patentovaných technologických zařízení založených na molekulárním vodíku, jako jsou například speciální vodíkové brýle a unikátní plně funkční zařízení "vše v jednom" pro inhalaci molekulárního vodíku a další terapii. Tyto novinky prezentoval na výstavním stánku i prezident společnosti H2 GLOBAL GROUP David Maršálek. A zájem o ně byl mezi návštěvníky z celého světa mimořádný.
Pojďme si nyní tyto světové novinky H2 GLOBAL GROUP představit blíže:

• MULTIFUNKČNÍ ZAŘÍZENÍ, které nabízí (nejen) domácnostem 6 možností aplikace vodíku:
1. inhalaci Molekulárního Vodíku®

2. obohacení pitné vody Molekulárním Vodíkem®

3. aplikaci Molekulárního Vodíku® do unikátních, speciálních brýlí (tyto brýle mohou být buď suché, nebo „mokré“ neboli zvlhčené – masážní)

4. aplikaci Molekulárního Vodíku® do uší

5. aplikaci Molekulárního Vodíku® na končetiny suchou cestou pomocí unikátního aplikátoru

6. aplikaci Molekulárního Vodíku® na končetiny mokrou cestou pomocí unikátního aplikátoru

• VODÍKOVÁ LÁHEV 3 v 1, tedy se třemi možnostmi využití:
1. sycení vody Molekulárním Vodíkem® v originální, designově mimořádně povedené nádobě z vysoce odolného borosilikátového skla

2. sycení vody Molekulárním Vodíkem® pomocí běžné PET láhve

3. inhalace Molekulárního Vodíku® pomocí originálního nástavce

Fotografie: Dan Moc