Společnost Molecular Hydrogen Medical Technologies, patřící do skupiny H2 Global Group, se v listopadu 2022 stala členem Asociace výrobců a dodavatelů zdravotnických prostředků. Ta je největší českou asociací ve zdravotnickém průmyslu. Posláním asociace je všestranně podporovat české renomované a inovativní firmy, zejména jim pomáhat s expanzí na zahraniční trhy a významně napomáhat jejich výzkumu a vývoji.

Asociace zkvalitňuje zdravotnictví v České republice, spolupracuje se státními institucemi, univerzitami, nemocnicemi, mnoha špičkovými lékaři… Asociace, která v červnu 2022 oslavila již 30 let od svého založení, také výrazně ovlivňuje českou zdravotnickou legislativu. Je totiž v oblasti legislativy zastoupena ve všech pracovních skupinách ministerstva zdravotnictví i ministerstva průmyslu a v jejich institucích, jako je například SÚKL.

Členství v asociaci je dalším logickým krokem v naší světové expanzi. Věřím, že povede k ještě vyššímu zájmu odborné i laické veřejnosti o naše unikátní patentované produkty, založené na využití zdraví prospěšného molekulárního vodíku. A k dalšímu a dalšímu rozšiřování našeho sortimentu,“ říká David Maršálek, prezident H2 Global Group. „Pomůže nám také získat nové důležité vědecké a obchodní kontakty v ČR i ve světě, sdílet know-how a zapojit se intenzivně do tvorby zdravotnické legislativy.“

 

Oficiální stránky asociace: www.avdzp.cz

 

Zdroj: H2 Global Group a Asociace výrobců a dodavatelů zdravotnických prostředků

Fotografie: Asociace výrobců a dodavatelů zdravotnických prostředků