Vydala jsem se do Krkonoš, do světoznámých Janských Lázní, abych si tu vyzkoušela speciální pobyt s Molekulárním Vodíkem®, který tyto lázně od letoška nabízejí. Pro zdraví, vitalitu a krásu svých klientů.

V rámci vodíkového pobytu si tu lázeňští hosté mohou dopřát nejrůznější vodíkové terapie a procedury. A já jsem si je vyzkoušela hned všechny! Blahodárné účinky molekulárního vodíku jsem si vychutnala do sytosti…

V rámci celého komplexu Janských Lázní jsem byla ubytována v hotelu Terra, kde se o mě báječně starali – začalo to příjemnou snídaní s výhledem na malebnou lázeňskou kolonádu.

První vodíkovou procedurou, kterou jsem absolvovala, byl zábal a poté uvolňující, relaxační masáž obohacená o molekulární vodík. Jak to probíhalo? Paní masérka mě nejdřív zavedla do útulného pokoje, kde mi vysvětlila všechny potřebné náležitosti, a pak začala opravdová rozkoš: teplý rašelinový zábal na horní oblast zad (pro prvotní uvolnění), poté následovala masáž obohacená o molekulární vodík. Masérka si v době, kdy jsem si vychutnávala hřejivý zábal, připravila do dřevěného hmoždíře emulzi, kterou následně zkombinovala s molekulárním vodíkem v prášku H2 FUSE od firmy H2 WORLD HEALTH & BEAUTY COMPANY. Po této masáži se tělo krásně uvolnilo, paní masérka záda očistila a mohlo se pokračovat s dalším, tentokrát trochu intenzivnějším druhem masáže: prášek s molekulárním vodíkem se zkombinoval se speciálním masážním olejem, který v kombinaci s vodíkovým práškem vytvořil drobné hrudky, a tak byla druhá masáž zároveň i peelingem. Moje tělo tak bylo nejen uvolněné, ale také pročištěné.  

Po masáži se mě ujala vedoucí rehabilitace a zavedla mě do místnosti, která je vyhrazena pro odpočinkovou inhalační terapii. Usadila mě do pohodlného křesílka, vysvětlila mi, jak inhalace molekulárního vodíku probíhá a jaké jsou její blahodárné účinky. Během vysvětlování si díky vodíkovému inhalátoru, který je zároveň i generátorem, připravila džbán s vodou obohacenou o molekulární vodík, který přístroj během chvíle vytvořil. Poté mi byla k nosu umístěna inhalační trubička, s pomocí které jsem si mohla vyzkoušet hloubkovou inhalaci molekulárního vodíku. Součástí inhalační terapie je také pitná kúra pro ještě intenzivnější účinek.

Na závěr ´velké vodíkové trojice´ mě čekala osvěžující vodíková koupel. Milý a profesionální personál Janských Lázní mi nachystal speciální vanu s teplou vodou. Ponořila jsem se do ní, nechyběly samozřejmě ani trysky tvořící oblíbené bublinky. Po uvelebení se ve vaně začala paní z personálu postupně vkládat do vody tablety, které během rozpouštění uvolňovaly do vody molekulární vodík. A pak byla na řadě relaxace, aby mohl molekulární vodík dělat, co umí, a že on umí!

Po dnech strávených v Janských Lázních a panenské krkonošské přírodě kolem nich jsem se cítila jako znovuzrozená. Děkuju Janským Lázním za možnost vyzkoušet si jejich vodíkové inovace … a rozhodně se nevidíme naposledy!

Selfienity

Foto: Daniel Moc