Jubilejní 10. ročník Rainbow Festu v Ostravě přinesl nejen barevnou zábavu, ale také inovace v oblasti zdravého životního stylu. Premiéru zde měl 1. vodíkový bar společnosti H2 World, který si okamžitě získal srdce návštěvníků. Tento jedinečný zážitek představil zbrusu nové vybavení H2 stánku a nabídl řadu aktivit, které přitáhly pozornost všech věkových kategorií.

Nový vzhled a nadšený tým

Ve stánku společnosti H2 World zářil tým módně oblečených zaměstnanců, kteří svou dobrou náladou a ochotou odpovídat na otázky zaujali každého kolemjdoucího. "Do stánku přicházeli lidé všech věkových kategorií a ptali se na účinky vodíku, inhalovali molekulární vodík a ptali se, v čem je vodíková voda jiná než obyčejná," řekla event manažerka Kristýna Gabalcová. Každý návštěvník byl obdarován informačním letáčkem, vzorkem zdarma a slevovým kódem na nákup.

Sport a zábava na pláži

Návštěvníci Rainbow Festu si mohli vychutnat nejen osvěžující vodíkovou vodu, ale také sportovní aktivity v areálu H2 World. Plážový pétanque a volejbal přitáhly mnoho sportovních nadšenců, kteří si užívali soutěžení v uvolněné atmosféře festivalu. Krásné a usměvavé hostesky byly k vidění po celém areálu.

Soutěže a kvízy o hodnotné ceny

Pro zvídavé návštěvníky byl připraven kvíz, ve kterém mohli otestovat své znalosti o vodíku a soutěžit o hodnotnou cenu na celý rok. Na hlavním pódiu proběhla speciální soutěž s olympijským vítězem Alešem Valentou. „Soutěž spočívala v co nejrychlejším vypití plechovky vodíkové vody H2 Premium pomocí brčka. Ten nejrychlejší získal vodíkovou lahev v hodnotě bezmála 4 tisíc korun,“ uvedl viceprezident společnosti pro PR a zlatý medailista Aleš Valenta.

Vodíkový bar poprvé v akci

"Tato skvělá barevná akce byla první, kde jsme představili vodíkový bar a vodíkovou vodu s jejími regeneračními účinky," uvedl prezident společnosti H2 Global Group David Maršálek. "Naším cílem je naučit Čechy vnímat molekulární vodík a vodíkovou vodu jako běžnou součást zdravého životního stylu, protože vodík je nejsilnější antioxidant, má silně protizánětlivé a regenerační účinky. V Japonsku už to všichni ví, odborná i laická veřejnost zná účinky molekulárního vodíku, a zejména během sportu je naprostá samozřejmost mít vodíkovou vodu. Věřím, že se nám brzy podaří přenést tento trend i k nám!"

Rainbow Fest v Ostravě byl pro H2 World velkým úspěchem. Premiéra vodíkového baru a nadšení návštěvníků potvrzují, že vodíková voda má velký potenciál stát se nedílnou součástí zdravého životního stylu i v České republice. S inovativním přístupem a osvěžujícími produkty přináší H2 World  budoucnost zdraví a wellness blíže k lidem.