H2 World Health and Beauty se spojila s oblíbenou ostravskou akcí Rainbow Fest, oslavující svůj desátý ročník, a přináší úplnou novinku pro návštěvníky – první vodíkový bar. Tato událost představuje mimořádnou příležitost vyzkoušet H2 Premium Vodíkovou vodu, známou pro své antioxidační a regenerační účinky. Už 25. května v Ostravě v Dolní oblasti Vítkovic! 

"Sportovci ve světě, zejména v Asii, již několik let využívají vodíkovou vodu jako booster výkonu a podporu regenerace, a to chceme nabídnout i běžcům na této skvělé akci," uvádí event managerka H2 World Kristýna Gabalcová.

"Jsme nadšení, že k prvnímu představení vodíkového baru dojde právě na 10. ročníku naší akce," říká organizátor Rainbow Festu Roman Fučík. “Jako hrdí Ostraváci na našem festivalu moc rádi spolupracujeme se stejně nadšenými patrioty a H2 tam rozhodně patří!"

V H2 zóně festivalu budou návštěvníci mít možnost nejen ochutnat H2 Premium Vodíkovou vodu v plechovkách, ale také si odpočinout a vodík inhalovat. „K dispozici bude také pétanque a fotostěna pro fotografování. Pro děti jsou připraveny balónky,“ dodává Gabalcová. 

Program Rainbow Festu nabídne bohatý zábavní program pro všechny generace. Od dopoledních duhových zón a běžeckých závodů až po podvečerní hudební vystoupení a večerní neonovou party. Vrcholem večera bude koncert populárního interpreta Ben Cristovao, následovaný neonovou párty s DJ LOWOU a afterparty do půlnoci.

Rainbow Fest slibuje nezapomenutelný zážitek pro všechny návštěvníky a první vodíkový bar přináší novou dimenzi regenerace a osvěžení na tomto již tak pestrobarevném festivalu.

Vodíková voda H2 Premium je vodu s vysokou koncentrací rozpuštěného vodíku, který díky speciálním plechovkám zůstává stabilní i po delší době. Navíc je tato voda bez cukru, konzervantů a kalorií, což ji činí ideální volbou pro každodenní použití.

Chcete vyhrát lístky na tuto barevnou akci? Sledujte Facebook a Instagram H2 World Health & Beauty, kde hrajeme o dva lístky na Rainbow Fest pro pět z vás!

H2 Premium vodíková voda napumpuje sportovní výkon a pomůže s rekonvalescencí po náročném běhu!