Investiční skupina H2 Investment zve nové i stávající investory na společný večer. V prostorách Počernického pivovaru bude možné sdílet své zkušenosti, zjistit nové informace o možnostech investování a potkat se s dalšími investory i vedením společnosti H2 Global Group. 

„Blíží se konec roku a tak bychom rádi pozvali naše investory na na setkání H2 Investment," zve za H2 Investment Květoslav Chytil. Akce, které se uskuteční 8. listopadu 2023 od 15:30 se bude konat v Počernickém Pivovaru a nabízí zajímavý program. „Vodík je téma, které se řeší ve všech směrech. Vodíkové technologie lákají investory a my jsme nesmírně rádi za všechny, kteří se rozhodli investovat do vodíku v oblasti zdraví, wellness a spa, chovatelství nebo zemědělství, kterým se naše skupina H2 Global Group věnuje. Jeho potenciál je obrovský a my se těšíme, že spolu s nimi ho budeme dále rozvíjet!" 

Během odpoledne si investoři poslechnou prezidenta H2 Global Group Davida Maršálka, který promluví o současných i budoucích projektech společnosti. Uznávaný farmaceut a vědec Milan Krajíček pak promluví o výjimečném vlivu vodíku na lidské zdraví a debatu uzavře ředitel H2 Investment Martin Frais, který představí investiční plány pro rok 2024. 

Přihlásit se mohou zájemci do 31. října.