Světový trh s produkty založenými na pozitivních účincích molekulárního vodíku se rozjíždí a očekává se jeho „velký skok“ nebo chcete-li boom. Lídrem tohoto trhu je skupina H2 Global Group se svými dceřinými společnostmi.

H2 Investment: První vodíkové emise na světě

Investujte tam, kde lze očekávat jen růst!

Světový trh s produkty založenými na pozitivních účincích molekulárního vodíku se rozjíždí a očekává se jeho „velký skok“ nebo chcete-li boom. Lídrem tohoto trhu je skupina H2 Global Group se svými dceřinými společnostmi.

Jednou z nich je společnost H2 Investment – právě ta zajišťuje financování výzkumných a obchodních aktivit H2 Global Group. Investorem „do vodíku“ se díky ní můžete stát jednoduše i Vy. Obzvláště v současné době vysoké inflace je vodík mimořádně zajímavou šancí, jak zhodnotit volné finanční prostředky. Emise cenných papírů H2 Investment jsou schválené Českou národní bankou. První emise byla vydána v červenci 2021.

Aleš Valenta, marketingový ředitel H2 Global Group a známý sportovec a podnikatel, olympijský vítěz ze Salt Lake City, říká: „Investice do vodíku mi přijde naprosto ojedinělá a věřím v miliardový byznys.“

Molekulární vodík® díky H2 Global Group proměňuje a bude proměňovat celou řadu odvětví lidské činnosti – medicínu, celou oblast „beauty“, wellness, lázeňství, potravinářství, zemědělství, chovatelství, sport… Očekává se proto, že zájem o produkty založené na molekulárním vodíku celosvětově raketově poroste.

Jak prohlásil zakladatel a prezident H2 Global Group David Maršálek v rozhovoru pro časopis Forbes: „Investory láká vodík, především jeho využití v oborech medicíny, biomedicíny, biotechnologie, biochemie, kosmetiky a potravinářství. V těchto oborech jsme světoví lídři, máme unikátní know-how a mnoho let zkušeností s reálnými výsledky. Proto nám lidé věří.“

Více o H2 Investment a aktuálních investičních příležitostechhttps://h2investment.group

Fotografie: H2 Global Group a archív Aleše Valenty