H2 Global Group byla založena a je vedena vizionářem Davidem Maršálkem, svými globálními vizemi nikoliv nepodobným vizionářovi a podnikateli Elonu Muskovi. 

Skupina H2 Global Group:

Grandiózní vize se stává skutečností

Jako bychom s úžasem sledovali strhující americký film, a přitom je to čistá realita.Ostravská firma H2 Global Group začíná proměňovat svět. Pomocí molekulárního vodíku®.

Proměňuje zejména medicínu, celou oblast „beauty“, wellness, lázeňství, potravinářství, zemědělství, chovatelství, sportu… Co je však zásadní: přináší každému člověku možnost žít mnohem zdravěji, cítit se fyzicky a psychicky lépe, mít spoustu energie. A dožívat se také vyššího věku. To je obzvláště v celé naší uspěchané, stresem unavené západní civilizaci něco jako objev zázračné „živé vody“. 

H2 Global Group byla založena a je vedena vizionářem Davidem Maršálkem, svými globálními vizemi nikoliv nepodobným vizionářovi a podnikateli Elonu Muskovi

David Maršálek se molekulárním vodíkem intenzivně zabývá od roku 2012, kdy se s jeho využitím seznámil v Los Angeles. V roce 2015 založil Evropský institut pro molekulární vodíkovou terapii ( www.eimht.com ), neziskovou vědeckou organizaci s vysoce váženým poradním panelem složeným z profesorů, výzkumných pracovníků a dalších významných akademiků. 

V rozhovoru pro časopis Forbes řekl v roce 2021 David Maršálek mimo jiné: „Naše skupina je světovým lídrem a zároveň průkopníkem na poli vodíkových technologií … Molekulární vodík je známý svou širokou škálou vědecky prokázaných pozitivních účinků na lidské zdraví a například v Japonsku je už registrovaný jako medicinální plyn. Pochopil jsem, že je jen otázkou času, kdy začne být žádaným artiklem v různých oborech po celém světě. Takže jsem se rozhodl dát vodíku svůj čas, energii a finance.“

Tým nejbližších spolupracovníků Davida Maršálka se rok od roku rozrůstá o další významné manažerské, lékařské, vědecké a podnikatelské osobnosti, veřejnosti nejznámější je úspěšný sportovec a podnikatel, olympijský vítěz Aleš Valenta. Z desítek dalších osobností zmiňme například Doc. PhDr. Michala Botka, Ph.D. z Univerzity Palackého v Olomouci, jehož vědecká studie jako vůbec první na světě prokázala pozitivními efekty inhalace molekulárního vodíku na výrazné urychlení rekonvalescence po prodělání covidu.

H2 Global Group je ´matkou´ dceřiných společností, především H2 World Health & BeautyH2 Medical TechnologiesH2 Pharm R&D a H2 Investment Group. Posledně zmiňovaná zajišťuje financování projektů z prostředků soukromých investorů. Tyto dceřinné společnosti zajišťují celý vývojový a produktový proces. Od prvotních idejí a inovací až po zaklapnutí krabice s konkrétním produktem – například generátorem a inhalátorem vodíku, vodíkovými tabletami, generátorem vodíkové vody a dalšími unikátními výrobky.

To, co dělá celá H2 Global Group, může nezasvěcenému člověku připomínat science fiction. Ale jen do té chvíle, než se s konkrétní činností této firmy seznámí blíže…

Více o H2 Global Grouphttps://www.h2global.group/

Fotografie: H2 Global Group