Hlavní náplní činnosti H2 World Health & Beauty Company je distribuce a prodej nadčasových, moderních a inovativních produktů založených na bázi molekulárního vodíku®. 

SVĚTOVĚ UNIKÁTNÍ PRODUKTY (nejen) pro zdraví a krásu

Společnost H2 World Health & Beauty Company byla založena v roce 2017. Patří do skupiny H2 Global Group, která je celosvětovým lídrem a průkopníkem na poli vodíkových technologií pro medicínu, celou oblast „beauty“, wellness, lázeňství, potravinářství, zemědělství, chovatelství, sport… Hlavní náplní činnosti H2 World Health & Beauty Company je distribuce a prodej nadčasových, moderních a inovativních produktů založených na bázi molekulárního vodíku®

Produkty H2 World Health & Beauty Company využívají patentovanou technologii výroby a využití molekulárního vodíku, a jsou tudíž na trhu jedinečné. 

H2 World Health & Beauty Company má svá distribuční centra ve Velké Británii, České republice a Maďarsku. Své produkty a služby exportuje do celého světa. Nejžádanějšími produkty jsou generátory a inhalátory vodíku, vodíkové tablety (třeba i ve formě rozpustných tablet do vody) a generátory vodíkové vody.

Výrobky nabízené společností mají do budoucna enormní potenciál pro svůj vývoj a využití, protože molekulární vodík se ukazuje jako „zázračný“ objev 21. století pro celé lidstvo. A to v mnoha odvětvích a oborech lidské činnosti, především však v péči o lidské zdraví.

Jak prohlásil Aleš Valenta, marketingový ředitel H2 Global Group a známý sportovec a podnikatel, olympijský vítěz ze Salt Lake City: „Naším nejdůležitějším, ale zároveň nejtěžším posláním je osvěta a popularizace molekulárního vodíku jako látky, která pomáhá lidskému organismu.“ Pozitivní účinky molekulárního vodíku na lidské zdraví a na posílení imunity potvrdily již mnohé vědecké studie, v ČR především studie Doc. PhDr. Michala Botka, Ph.D. z Univerzity Palackého v Olomouci.

Ve světě to byla například studie čínského vědce Lei Huanga „Molecular hydrogen: A therapeutic antioxidant and beyond“, kde Huang mimo jiné uvedl: „Vodík má velký potenciál působit jako nový a inovativní terapeutický nástroj, zejména v případech, kde moderní medicína nedokáže s vážnými zdravotními problémy pomoci“.

Blahodárné působení molekulárního vodíku bylo objeveno na počátku 21. století v Japonsku. Posláním společnosti H2 World Health & Beauty Company je, aby molekulární vodík pomáhal každému člověku, každé rodině. Dodává totiž den co den pořádnou porci energie. A je skvělou prevencí. A také lékem na spoustu nemocí – bez lékařských receptů.

Nabídka produktů H2 World Health & Beauty Company (a více o společnosti) zde: https://h2world.world/cs/

 

Fotografie: H2 World Health & Beauty Company