Festival Yoga & Fyzio Fest přináší jedinečné spojení celostní medicíny, fyzioterapie, jógy, fitness a zdravého životního stylu. Cílem je nabídnout návštěvníkům široké spektrum přístupů k zdravému pohybu, a díky partnerství s H2 Global Group, i inovativní metody regenerace pomocí molekulárního vodíku. Nejen, že si vyzkoušíte různé metody a přístupy, ale také získáte slevový kód na vstupenky na tento unikátní festival.

Propojení celostní medicíny a pohybu
Festival Yoga & Fyzio Fest je založen na myšlence propojení různých oblastí zdravého životního stylu do jednoho celku. „Hlavním cílem je ukázat co nejširší spektrum zdravého pohybu a propojení jednotlivých oblastí do spolupráce pro udržení zdraví našich klientů,“ říká organizátorka festivalu Linda Lacinová. Celostní medicína zde hraje klíčovou roli, protože zohledňuje fyzické, emoční i energetické aspekty lidského těla. Festival ukazuje, jak důležité je pracovat s tělem v kontextu celého člověka, a nejen se zaměřovat na jednotlivé symptomy.

Vzdělávání a integrace fyzioterapie do jógy a fitness
Jedním z hlavních témat festivalu je integrace zásad fyzioterapie do jógy a fitness. Mnozí lektoři jógy i fitness trenéři na festivalu ukazují, jak správně propojit teorii s praxí, aby se eliminovala rizika zranění a podpořilo dlouhodobé zdraví. „Propojením zásad fyzioterapie do jógy je skvělé a funkční. Pomáhá lidem od bolestí zad, kloubů, zároveň eliminuje stres a přináší odpočinek,“ dodává organizátorka.

 

Yoga & Fyzio Fest je vhodný pro všechny - začínající i roky cvičící, pro děti dospělé i seniory. Každý si zde najde to své. Foto zdroj: Yoga & Fyzio Fest

Význam partnerství s H2 Global Group
Partnerství s H2 Global Group přináší na festival inovativní přístup k regeneraci a zdraví. Molekulární vodík, který H2 Global Group nabízí prostřednictvím svých produktů, je známý pro své antioxidační a protizánětlivé účinky. „Molekulární vodík se ukázal jako účinný nástroj při snižování oxidačního stresu, podporuje imunitní systém a zlepšuje celkovou hydrataci těla,“ vysvětluje Linda Lacinová důvody, proč si pro spolupráci vybrala právě ostravskou vodíkovou společnost.

Slevový kód na vstupenky
V rámci partnerství s H2 Global Group mají návštěvníci festivalu možnost zakoupit vstupenky na Yoga & Fyzio Fest s exkluzivní slevou. Pro uplatnění této nabídky stačí při nákupu použít slevový kód FEST10. Tento kód vám umožní zažít inovativní a holistický přístup ke zdraví a pohybu za výhodnější cenu, což je v souladu s celkovou vizí festivalu Yoga & Fyzio Fest.