Společnost H2 Global Group vstupuje na polský trh a realizuje tak svůj významný strategický krok. V rámci několikaměsíčního průzkumu trhu bylo zjištěno, že se stále více lidí z řad odborné veřejnosti začíná zabývat nejen účinky vodíku, ale také možnostmi jeho praktického využití. A právě tady začíná uplatňovat několikaleté know-how v podobě unikátních produktů, přístrojů a procedur, které jsou na polském trhu žádané.

„Polský trh je velmi specifický," říká ředitel polské pobočky Tomáš Ganger H2 World Health & Beauty Company Polska, který má v této zemi bohaté manažerské zkušenosti. „S našimi produkty cílíme ke koncovému zákazníkovi přes početné polské kamenné i online lékárny, zubní a jiné specializované ordinace a léčebné lázně, wellness hotely a soukromé kliniky,” dodává. 

Navíc se ukazuje, že nově vytvořený unikátní koncept “Vodík do firem” začíná být velmi žádaný mezi manažery a majiteli firem, kteří si uvědomují, že o své zaměstnance a jejich fyzické a mentální zdraví je třeba pečovat, a proto investují do prevence. 

Ředitel polské pobočky H2 World Health & Beauty Company Polska Tomáš Ganger. Foto: H2 Global Group

Ředitel Ganger je přesvědčen, že je důležité rozumět specifikům každého trhu, a přinést zákazníkům to správné řešení jejich lokálních potřeb.

Firma zřídila své polské sídlo ve městě Žory v novém byznysově-inovativním centru KSSENON ve Slezském vojvodství. Centrum je součástí katovické speciální ekonomické zóny. „Je nám ctí, že jsme se stali součástí nejlepší ekonomické zóny v Evropě posledních 7 let a čtvrté nejlepší ekonomické zóny světa. Podnikatelský akcelerátor Kssenon v Žorech na jednom místě spojuje podporu firem s inovacemi, novými technologiemi a vzděláváním.“

Nové kancelářské budovy v inovativním centru KSSENON ve Slezském vojvodství. Foto zdroj: Kssenon, Dominik Kołodziej

Oficiální představení na veletrhu Beauty Forum and Hair
V současné době se ladí poslední detaily před oficiálním představením nové polské pobočky, které proběhne 14. a 15. září na veletrhu Beauty Forum and Hair ve Varšavě. Tento veletrh je jedním z nejvýznamnějších událostí ve světě krásy a péče o zdraví v Polsku a nabízí ideální platformu pro představení našich unikátních vodíkových řešení.

Společnost H2 Global Group již podle nového ředitele v Polsku zaměstnává tým odborníků v oblasti obchodu a marketingu a plánuje dynamickou expanzi na tomto trhu. „Naším cílem je v krátké době vybudovat silný a flexibilní tým, který uspokojí potřeby náročného zákazníka v Polsku.” 

Cíle do budoucna
Všechny současné aktivity jsou cíleny na posílení vazeb s polskými strategickými partnery, kterým skupina H2 přináší novou příležitost růstu při průniku jejího unikátního komplexního vodíkového řešení. „Polský trh a jeho potenciál je pro nás výzvou a vstupem na rychle rostoucí a silně ekonomicky se rozvíjející další evropské trhy,” uzavírá Ganger.

Úvodní foto zdroj: Kssenon, Dominik Kołodziej