Je tady nové vydání prvních vodíkových novin H2 Times News. Na titulní straně láká třetí vydání futuristickým obrázkem na článek o spojení vodíku a virtuální reality v unikátní terapii. Na 24 stranách se čtenáři dozví novinky a zajímavostí ze světa vodíku.  

Jak funguje a co přináší světová vodíková novinka a český patent VODÍKOVÁ VIRTUÁLNÍ REALITAJak pomáhá molekulární vodík dostihovým koním, co je to vodíkový klastr nebo příběh PRVNÍ VODÍKOVÉ ZUBAŘSKÉ ORDINACE, na které se podílela ostravská společnost H2 Global Group ve spolupráci s uznávaným zubním lékařem z ostravské zubní kliniky AJNA, MUDr. Lubomírem Beranem.

Dozvíte se, proč jel ostravský podnikatel Jan Světlík a jeho Cylindres holding do Ameriky, jak si vodíkem pomoci při léčbě atopického ekzému a také jak s vodíkem skrze H2 Investment výrazně zhodnotit své úspory.

To vše a mnohem víc ve 3. čísle H2 Times News – Prvních vodíkových novinách.

Noviny je možné si objednat zdarma jen za cenu poštovného na e-shopu H2 World.store nebo je přidat k jakékoliv objednávce zrealizované na e-shopu a dostanete je jako dárek.